Aanpak

Pure & Co: Ons driestappenplan

Wij geloven in een integrale aanpak en persoonlijke begeleiding. We gaan te werk volgens een driestappenplan:

  1. Anamnese
  2. Kennismaking en Persoonlijke Hormoonanalyse
  3. Bespreken Persoonlijk Plan

1.Anamnese

We vragen je om van te voren een uitgebreide Anamnese in te vullen, een vragenlijst over je eetgewoontes, stressniveau en bewegingspatroon. Aan de hand van deze Anamnese kunnen we al een goed beeld krijgen van de hormonale disbalans en de klachten in kaart brengen. Daarop volgt de eerste afspraak voor de Kennismaking en de Persoonlijke Hormoonanalyse.

2. Kennismaking en Persoonlijke Hormoonanalyse

De eerste stap is een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we onze werkwijze uitleggen. Wat kun je van ons verwachten en wat verwachten we van jou om je persoonlijke traject tot een succes te maken. Tijdens de tweede stap stellen we jouw Persoonlijke Hormoonanalyse op aan de hand van de door jouw ingevulde Anamnese en bespreken we je huidige eetgewoontes, stressniveau en bewegingspatroon. We gaan samen op zoek naar disbalansen van hormonen in je lichaam. Want hormonen spelen een belangrijke rol waar het gaat om afvallen, fit, energiek en klachtenvrij te zijn.

Een hormonale disbalans kan ontstaan als je over een langere periode verkeerd eet, verschillende lijnpogingen hebt gedaan, te vaak en te lang traint of juist te weinig beweegt, teveel stress ervaart of slecht slaapt. Dit zorgt voor talloze vage klachten. Ook wordt gekeken naar mogelijke verstoringen in de darmflora of mogelijke tekorten aan bepaalde mineralen en vitamines.

3. Bespreken Persoonlijk Plan

Aan de hand van de uitkomsten van je persoonlijke Hormoon Analyse stellen wij je Persoonlijk Plan op. We geven antwoord op de vraag wat je lichaam op dit moment specifiek nodig heeft. Welke voeding, voedingssupplementen, beweging, lifestyle en slaapbehoefte sluiten op dit moment zo goed mogelijk aan bij jouw lichaam en doelstellingen. Je ontvangt een op maat gemaakt plan met een Voedingsadvies specifiek gericht op jouw hormonale disbalans eventueel aangevuld met een Levensstijladvies, een Supplementenadvies, een Slaapadvies en een Bewegings- en/of Trainingsadvies in samenwerking met aangesloten Personal Trainers. Dit plan is voor niemand hetzelfde want de hormoonbalans is voor iedereen verschillend!