Gezond en vitaal leven door hormonale balans.

Ben je klaar met je gezondheidsklachten of werken diëten en intensieve sportprogramma’s niet bij jou? Wil je een integrale aanpak en effectieve begeleiding bij jouw klachten, wensen en gezondheidsdoelen?

Pure & Co begeleidt mensen die definitief gezond en vitaal willen leven. Het herstellen van een verstoorde hormonale balans op een natuurlijke manier staat in onze aanpak centraal.

Want veelvoorkomende algemene klachten zoals darmklachten, allergieën, gewrichtsklachten, hoofdpijn, huidproblemen, moeite met afvallen en vermoeidheidsklachten wijzen vaak op een hormonale disbalans. Ook als er sprake is van hormoon specifieke klachten zoals schildklierproblemen en auto-immuunziektes zoals Coeliaki en Diabetes, wordt de kracht van hormonen vaak onderschat.

In onze individuele trajecten bieden we maximale ondersteuning en persoonlijke aandacht. Een traject start met een intake en vervolgt met lifestyle begeleiding en coaching (voeding, stressbeheersing en beweging). Samen gaan we werken aan jouw klachten, wensen en gezondheidsdoelen. Door eenvoudige aanpassingen in jouw lifestyle kunt je al resultaten bereiken. Je zult je iedere dag energieker voelen.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Bekijk hier een overzicht van meest voorkomende hormonale klachten.